3D inmeten van winkels en retailpanden

Voordelen 3D inmeten van winkels en retailpanden

Voor retailers die hun winkel of vastgoed snel in kaart gebracht willen hebben, of in een leegstaand pand een nieuwe winkel willen vestigen, is 3D inmeten met laserscanners de ideale oplossing. Door het 3D inmeten van winkels en retailpanden worden de panden snel en nauwkeurig in kaart gebracht en kunnen alle oppervlakten exact worden opgemeten zonder dat het in de drukbezochte delen van de stad, waar winkelpanden zich vaak bevinden, overlast of problemen veroorzaakt.

Renovatie-&-Restauratie-site

3D visualisaties en verwerking meetgegevens

De 3D scan is te gebruiken voor 2D bouwtekeningen en met behulp van digitale fotografie in te kleuren tot 3D ontwerpen of visualisaties. Met de exacte data van het meetbestand als startpunt kan een eigenaar of huurder zo de ruimte vanuit verschillende perspectieven bekijken en een digitale indeling ontwerpen.

NEN 2580 oppervlakteberekening

Het 3D laserscannen en berekenen van de oppervlakken via de norm NEN 2580 geeft vastgoedeigenaren snel een overzicht van de ruimten die in bezit zijn en hoeveel verhuurbaar oppervlak exact aanwezig is. Mogelijke fouten in bestaande berekeningen van de ruimte, metingen of tekeningen kunnen zo gecorrigeerd worden.

Stel hier uw vraag