Bureau

Vis Architecten

Bureau voor restauratie, architectuur & bouwhistorisch onderzoek

Visie

Visie

Al ruim dertig jaar zijn wij specialist in het duurzaam verbouwen van oude gebouwen. Hoogwaardige en stijlvolle verbouwingen, dat is waar wij voor staan. Als team hebben wij de beschikking over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. Hierdoor zijn wij in staat elk ingewikkeld project in zijn geheel goed te begeleiden.

Elk gebouw is anders, daarom wordt ons ontwerp beïnvloed door de kenmerkende historische onderdelen van het gebouw en de fysieke gebreken. Het budget van onze opdrachtgevers speelt daarbij ook een belangrijke rol. Ons ontwerp wordt gekenmerkt door functionaliteit waardoor het gebouw een logische indeling krijgt dat past bij zijn functie.

Ook besteden wij bij elk project aandacht aan mogelijke duurzaamheidsscenario’s. Wij onderzoeken welke mogelijkheden het gebouw biedt aan energiebesparende en duurzame maatregelen. Deze mogelijkheden worden samen met onze opdrachtgevers geanalyseerd en zorgvuldig afgewogen.

Ons team

Laurens

Laurens Vis

Architect

Olivier_Vis

Olivier Vis

Chef de bureau

Remco foto 2_zw

Remco Veldt

Technisch ontwerper

Martijn

Martijn van den Hoek

Technisch ontwerper

Belle

Belle van den Berg

Bouwkundig medewerker

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties, voorzien van CV, motivatie en portfolio, kunnen altijd vrijblijvend opgestuurd worden naar info@visarchitecten.nl ter attentie van Olivier Vis.

Stagiair(e)

Vis Architecten heeft een stageplek beschikbaar voor een enthousiaste Bouwkunde student om mee te werken aan diverse uitdagende projecten.

Lees meer

Vacatures

Vis Architecten is per direct op zoek naar een talentvolle bouwkundig ingenieur.

Lees meer